Lokalernes indretning

Vi har fire lokaler i forskellige størrelser (se plantegning). Alle lokaler kan indrettes efter dit behov; bordene er på bukke og kan stilles op eller tages ned, efter ønske. Alle lokaler er i kælderniveau, men her er højt til loftet, lyst og en behagelig og rolig atmosfære, hvor der er plads til individet.
Alle lokaler er indrettet med ægte tæpper på gulvene, solide møbler og friske blomster på bordene.
Brikse kan opstilles, medbringes og lejes.

Lokale 1
Lokale 1 er lyst og roligt, og er med sine 10 m2, ideelt til behandling på briks og andre former for samtaler/ coaching. Rummet kan naturligvis indrettes efter eget ønske.

Billeder af lokale 1

Lokale 2
Lokale 2 er et dobbelt konsultationsrum, 8 m2 og 5 m2, der er ideelt til en-til-en rådgivning. Forrummet kan anvendes som kontor/ mødelokale /coaching og det nederste rum ligger ugeneret, og er ideelt til samtaler, som f.eks. terapi.
Lokalerne kan kun udlejes samlet.

Billeder af lokale 2

Lokale 3
Lokale 3 er 14 m2, og er placeret ud til en rolig baggård, bagerst i bygningen. Lokalet er ideelt til møder, en-til-en samtaler, undervisning af mindre hold og som meditationslokale.

Billeder af lokale 3

Lokale 4
Lokale 4 er lyst og roligt og er, med sine 24 m2, adressens største. Lokalets aflange udformning er ideelt til foredrag og workshops, efter kl. 17:00 i hverdage og i weekender, og kan indrettes som man ønsker.

Billeder af lokale 4